Lehed

reede, 26. august 2016

Kassid vs lapsed

Kassid on väga vahvad loomad, aga kuna nad on ka iseteadlikud ja mitte eriti kuulekad, siis pole nurrmootorit minu perre veel tulnud. Tulevikus aga kindlasti.
Kui plaanis on perepunumine, aga pole veel enda valmiduses päris kindel, siis sissejuhatuseks võib proovida kooselu kassiga ning kui see tundub täitsa mõnus ja mitte liiga närvesööv, siis võib juba kaaluda järgmist tasandit - laste saamist (PS! Nii loomade kui laste enda ellu toomine on väga suur otsus ja vastutus pikkadeks aastateks).

Elu kassi või lapsega aga polegi nii erinev:

- Nad ei lase öösiti magada
Öise eluviisiga kassid traavivad ringi ja kolistavad sageli just öösiti. Lisaks on kasse, kes järjepidevalt oma peremeest varavalges (5-6 ajal) üles ajavad. Nende nõudlikku njäud on raske ignoreerida. Beebide vääd on aga võimatu ignoreerida.

- Nad lõhuvad nõusid ja muid õrnu asju
Kassidele pakuks justkui naudingut, kuid nad möödaminnes mõne õrna asja maha kukutavad. Laste kohmakate sõrmede vahelt kipuvad asjad samuti kogemata maha libisema. Või meelega. 

- Neile ei meeldi võõrad
Kui keegi neile ei meeldi, et hoia ei lapsed ega kassid selle väljendamisel tagasi.

- Tood neile kasti pakitud mänguasja, aga nad mängivad kastiga
Lapsed mängivad küll tõenäoliselt mänguasjaga ka, aga see ei vähenda kasti väärtust!

- Nad teevad su riided mustaks
Kassidele meeldib iluuinakuid teha värskelt pestud rätikutel, sokisahtlis, sinu väikesel mustal kleidil. Et nad kunagi meelest ei läheks, jätavad nad riietele väikseid osi endast - karvakesi. Beebid aga ilastavad, ajavad piima välja, on lekkivate mähkmete või mustade saabastega sul süles. 

- Nende sõnavaras puudub "privaatsus"
Kassi jaoks on täiesti normaalne magada su peas, istuda su ajalehel või sind igal pool jälitada. Lisaks üleüldisele omaette olemise aja puudumisele seisavad paljud emad suisa silmitsi olukorraga, kus nad peavad tualetiukse avatuks jätma, et mitte kuulata südantlõhestavat nuttu. 

- Nad inspekteerivad su poekotti
Kohe, kui koju jõuad, on kiisu pea kotis, et vaadata, mida head ja paremat seal leidub. Kui lapsed ka ise koti kallale ei lähe, siis "Mida sa head tõid?" küsitakse kindlasti. 

- Meestele! Nad on naiste seas populaarsed
Nii kassid kui ka lapsed panevad enamikel naistel südame kiiremini põksuma.

- Kassipojad ja beebid on ühed armsaimad olevused maamunal
Ja neid on võrratult tore kaisutada, kui nad ainult lasevad seda teha :)






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar