Lehed

teisipäev, 12. aprill 2016

Igav ei ole

Nagu ma lootusi hellitasingi, siis igav pole mul dekreedis olles küll hakanud. 
Juba täitus nädal uues elukohas. Asjad on lahti pakitud ja ära paigutatud, ent teha on veel palju. Eks omad piirangud seab see, et mina ei oska ega saa praeguses olekus paljusid asju ise teha, seega näiteks vannitoaremont ootab V. kojutulekut. Loodetavasti jõuame sellega enne pojakese saabumist ikka ühele poole :) Aga ühtteist saan veel ise teha ja palju on ka mõtlemisainet. 

Siis on veel mõned asjad vaja soetada, nii et elan päris palju virtuaalmaailmas parimaid pakkumisi otsides. Mõnes mõttes ootan hea meelega aega, mil kõikide vajaminevate asjade taha on linnuke märgitud, sest see otsimine ja võrdlemine on üsna ajakulukas (ja stressirohke, sest mul on mingi kindel visioon ja täpselt sellist asja leida pole lihtne). Jooksvalt tekib muidugi vajadus järgmiste asjade järgi, ent kõigega ei ole nii pakiline.

Muidu on aga kõik hästi läinud. Päevad ei ole vennad, seega mõnel päeval on raskem ja teisel kergem, aga üldiselt on kaebusi väga vähe. Enamasti saan kenasti jalutamas käia (isegi oma ekstra-energilise koeraga) ja igasuguseid toimetusi teha ilma eriliste probleemideta. Võhma on küll vähe, toonused on kerged tulema, vahepeal midagi tuikab või kergelt iiveldab, aga üldist head enesetunnet arvestades ei ole need eriti märkimisväärsed mured.

Pojake toimetab palju ja see on tore. Umbes nädala pärast tehakse taaskord ultraheli (esmakordselt pärast 20. nädalat). Oleksin sellest ilma jäänud, ent viimasel visiidil selgus, et EPK on veidi väiksem kui võiks, seega mõõdetakse pojake korra üle, et veenduda, et ta liiga pisike ei ole. See vahe ei olnud väga suur ja mu sisetunne ütleb ka, et sell on täpselt selline, nagu olema peab :) Päev enne ultraheli on ka viimane silmaarsti visiit, kus ta langetab lõpliku otsuse, aga suure tõenäosusega keisrilõiget vaja ei lähe. Seega ongi hea, et järgmisel päeval ka arsti jutule saan, et viimastele küsimustele vastused saada ja hingeliselt valmistuma hakata.

Kogu aeg on mingid väikesed ootused ja kõige kaugemal muidugi see suurim ootus. Ja tegelikult on see juba nii põnevalt (ja hirmutavalt) lähedal! 

34+1 nädalat

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar