Lehed

laupäev, 22. juuli 2017

Üks ühene Vembu-Tembumaal

Ilusal reedel võtsime ette külastuse Vembu-Tembumaale.
Kas üheaastasele jagub Vembukal tegevusi? Kindlasti!
Kas üheaastasele saaks pakkuda sama palju häid elamusi ka soodsamalt? Tõenäoliselt.

Pean silmas seda, et vähemalt minu põnn vaimustub praegu kõigest ja Vembukalgi veetis suure osa ajast liivakastis mängides ja niisama muru või kive uurides, mille jaoks ei pea just kindlasti kogupereparki minema. Enamik atraktsioone on suurematele mõeldud (autodroom, kardid jne) ja need jäid meil ka külastamata. Tegevust jätkus siiski aga neljaks tunniks ja oleks jätkunud kauemakski, kui uneaeg peale poleks tikkunud.

Vembukas on iseenesest hästi armas koht. Ma ei tea, kas see teiste jaoks ka niiii armas on, kuna minu jaoks lisab sellele sentimentaalse ja idüllilise väärtuse fakt, et olen seal aastate eest kaks suve töötanud. Seal oli palju uuendusi (näiteks Ema ja Lapse majake ja erinevad lõbustused) ja tunnegi ei olnud enam sama mis vanasti, kuid siiski jäävad mulle alatiseks meelde need täiuslikud rahulikud hommikused hetked enne pargi avamist. 

Huvitaval kombel mind isegi ei kiskunud nii väga "suurte lõbustustele," sest põnni avastamisrõõm lahutas mu meelt täiesti piisavalt. Alustasime oma päeva loomade ülevaatamisega. Loomad on põnni suured lemmikud ja poni, lammast, kanasid ning küülikuid vaatas ta siira huviga. Mudilastele sobivad lõbustused, nagu hobuste karussell, väike rongike ja batuudid teda nii väga ei köitnudki. Küll aga meeldis talle kõikuva lennukiga sõitmine, jalgrattabagi, liivas mängimine ja kõige kõige lemmikuks osutusid veeloomale kohaselt basseinid.

Basseinides on jahe vesi, seega väga pikalt seal sulistada ei julgenud, kuid kaks korda sai põnn märjaks kastetud. Teisel korral ta lausa hõikas jälle basseine nähes suurest rõõmust ja oli terve aja kõrvuni naeratusega. Basseini kõrval kohatud ahvipoisid (maskotid) Vembu ja Tembu tekitasid aga suurt hämmeldust, sest põnn ei suutnud ära imestada, mis veidrate loomadega tegemist on.

Kui suveplaanidesse mahub ja jälle ilusat ilma jagatakse, siis käime ehk korra isegi seal veel. Nii palju toredaid põnni lemmikuid - loomad, vesi, liiv, mänguasjad - on ikkagi ühes kohas koos ja eks endal on ka seal väga vahva :) 

Liivakast (see punane) läheb alati peale

Autod tuli ära proovida

Mhh.. Rong on väiksemaks jäänud. Ma ei mäletanud, et oma koibade sinna mahutamine nii raske oleks olnud?! :D

Väike maletaja suurte nuppudega

Ära mängitud nägudega lõpupilt :)





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar