Lehed

pühapäev, 12. veebruar 2017

elu

Tõusud, mõõnad, värgid ja särgid - nii see eluke ju veereb. Et mõõna ajal aga mitte vaeste vaalade kombel kaldale uhtuda ja sina abitult siplema jääda, tuleb tõusu ootel hinnata kõike head. Kurbade lugudega on ka nii, et kuigi kõiki emotsioone endasse koguda ei tasu, siis mõnel juhul neile ülemäära mõtlemine ja nende sellega ka läbi elamine midagi ei aita. 

Minul just selline periood käsil ongi - kurb küll, aga kuna kurvastamine ja ülemõtlemine vaid asja süvendab ja neist kohe üldse midagi kasu ei ole, siis proovin kasvõi vägisi päevadest rõõmu leida :D Seega panen igal päeval kirja vähemalt kolm positiivset asja. Kuna alati midagi nii erilist kirja ei saa panna, siis leiavad tee nimekirja ka lihtsamad asjad, näiteks täna sai kolmanda punktina kirja panna, et skoorisin hea hinnaga mähkmed - no asi seegi ju. :D

Igapäevast rõõmu on muidugi väga lihtne leida, kui kodus on 8-kuune põnn, kes iga päevaga aina rohkem teha oskab, nii naljakas ja muidugi armas on. Samas on osa päevi ka üksluised, osa raskemad ja mõnel päeval need elu õiekesed vaid emmede närvidest oma nektarit ammutavadki. Aga õnneks on ka raskematel päevadel need imelised hetked, kui laps magab ja magavad lapsed on teadagi kõige armsamad tegelased maamunal ja kustutavad oma unenohinaga kogu stressi ja väsimuse. 

Selline ebamäärane postitus väikestestest rõõmudest, väikestest kurbustest! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar