Lehed

reede, 12. veebruar 2016

Tõbine ja täis rõõmu

Panustasin küll naiivselt oma "tugevale immuunsusele", aga kes siis haiguste hooajal päris puhta nahaga pääseb. Eks tuleb korra või paar mõni viirus ikka läbi põdeda ja loota, et mingeid tüsistusi ei kaasne. Õnneks saab nädalavahetusel juba puhata ja keskenduda haiguse ära ajamisele. Mul on kõik klassikalised külmetuse nähtused, aga pole palavikku ega peavalu ja tegelikult on enesetunne üllatavalt hea, kuna peas pole mingit uimasust või paksu tunnet.

Aga ööd on küll nagu kannatusteorg. Kui ma enne ärkasin ühel ja teisel põhjusel, siis nüüd on lisandunud ka kolmas ning neljas. Põhjuste seas esinevad peavalu, köhahood või näiteks unetu vanamees, kes sihitult toast tuppa tatsub. Koer-penskar ei erine eriti inimversioonist, kellel uni ära kipub kaduma. Ta käib öösiti teisi tube uudistamas ja paremat pikutuspaika või kes-teab-mida otsimas. Vahepeal käib mind jõllitamas. Üsna normaalne keset ööd. Siis ma teesklen magamist, et ta ometi indu juurde ei saaks. Seega ärkangi öö jooksul üks kuni sada korda ja siis hakkab juba ka äratuskell(6:15) helisema ja saan "väga puhanuna" uut päeva tervitada. 

Nendest negatiivsetest asjadest hoolimata on meeleolu laes. Sattusin tööle asendajaks suurepärasel ajal, kui õhtuti saab rahuliku südamega koju minna, mitte samme hullumaja poole seada. Seega üle nelja kuu tööl olla on väga tore ja sain ka juba kokkuleppe jääda veidi kauemaks. Selles osas laabusid asjad parimal võimalikul moel(ja enne ei pidanud ma seda võimalusekski, nii et ikka jälle üle ootuste hästi) ja saan taaskord olla õnnelik, et meil nii uskumatult vastutulelik ning vahva juhataja(ja üldse kollektiiv) on. 

Kuigi füüsiliselt olen õhtuti omadega üsna läbi, jagub energiat üllatavalt palju. Praegu on reede õhtupoolik ja kuna ma haigena kuskile minna ei saa, siis ei teagi, mida nüüd pihta hakata, kuna peaaegu kõik kodused toimingud tegin nädalasisestel õhtutel ära ja nüüd võiks justkui jalad seinale visata (aga see pole ju kuigi huvitav). Me saime koerakesega mõlemad Soomest mingi energiasüsti ja talle tuli pensionärieale vaatamata uus elu sisse ja minul vist siis samamoodi (välja arvatud see pensionäriea osa). 

Nii et mingi väike haigus ja väsinud jalad mind küll ei morjenda! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar